Iskolai papírhulladékgyűjtés

Minden évben kétszer szervezünk iskolai papírgyűjtési akciót Békés megye határait átlépve, régiós szinten.

Minden esetben az iskolákhoz alkalmazkodunk, az általuk megjelölt gyűjtési időpont figyelembe vételével.

A gyűjtésben résztvevő iskoláknak a konténereken (1m3-32m3) kívül mérleget és segítő személyzetet is biztosítunk, akik már a helyszínen előválogatják a keletkező papírhulladékokat. Igyekszünk még a tárgynapon belül elszállítani a megtelt konténereket.

A legtöbb hulladékot beszolgáltató intézmények teljesítményét pénzjutalommal is díjazzuk.


Ipari, kereskedelmi, szelektív hulladékgyűjtés

Már az ügyfeleknél biztosítjuk, hogy a különböző hulladékok ne keveredjenek, ennek köszönhetően a telephelyre is már válogatva jut el a hulladék. Több cégnél helyeztünk el saját finanszírozású - de az ügyfél által használt -, akár több 10 millió forintos segédberendezéseket is, amelyek a legkorszerűbb technikai megoldások segítségével biztosítják a papírhulladék előkezelését. Elvezető csőrendszert, öntömörítő konténereket, különböző méretű és kivitelű konténereket telepítettünk partnereinkhez. A partnerekhez kihelyezett, megtelt konténereket a megállapodástól függően hetente vagy hívásra ürítjük, egyes partnereinknél pedig előre rögzítve pontos időre mennek a tehergépkocsik.

A Poparec-Recycling Kft. 6 féle típusú tárolóval próbálja kielégíteni partnerei igényét.Rakonca, kisméretű, 1 m3-es kiskonténer,2 m3-es ikerkonténer áll rendelkezésre,olyan gyűjtési pontokon használjuk ezeket az eszközöket ahol, kisebb mennyiségű hulladék keletkezik. Horganyzott, kerekes, 2 m3-es kocsit bocsájtunk a kereskedelmi egységek és egyes nyomdák rendelkezésére. Az előbb felsorolt eszközök oldala nyitható, a kocsik kézzel is, a konténerek békával könnyen mozgathatók. Továbbá rendelkezünk 32 m3-es nyitott multiliftes  konténerrekkel. Ezeket az eszközöket ipari termelő cégekhez helyezzük ki, illetve iskolai gyűjtéseken használjuk. 4 db TT32-es 32 m3-es zárt préskonténerben is szolgáltatunk. Ezek a konténerek zárt technológiájú hulladékgyűjtést tesznek lehetővé. Időjárási viszonyoktól függetlenül a keletkező hulladékok azonnal betömöríthetők és illetéktelenek által hozzáférhetetlenül tárolhatók.A kis tárolóeszközökben gyűjtött hulladékok szállítását emelőhátfalas, békával ellátott gépjárműveken szakképzett gépjárművezetők végzik. A nyitott  konténerek cseréjét a multliftes tehergépjárművel végezzük.


Szállítás, mérlegelés

Minden egyes beszállítást szállítólevéllel és mérlegjeggyel dokumentálunk, az adatokat rögzítjük.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató