Cégünk egyik legfontosabb tevékenysége a leselejtezett, feleslegessé vált bizalmas iratok biztonságos megsemmisítése, Magyarország területén.

A hulladékot a telephelyünkre történő beszállítást követően mérlegeljük, megsemmisítjük.

Jegyzőkönyvvel értesítjük az ügyfelünket a folyamat végrehajtásáról. A cég csarnoka zárt, bekamerázott, így az ügyfél kérésére a megsemmisítés teljes folyamatáról felvételt tudunk készíteni. Sőt, ha erre igény van, a megbízó cég képviselője akár személyesen is végigkövetheti a folyamatot. Ügyfeleink számára a szolgáltatás részeként, munkatársainkra is kiterjedően titoktartási kötelezettséget vállalunk.

A mérlegelt, megsemmisítésre váró iratokat válogatni, osztályozni szükséges. Első lépésként a papíridegen részektől mentesítjük az árut. Gyakran tartalmaznak műanyag és fém részeket, kemény fedelű mappákat, irattartókat. A hasznosítható anyagokat külön gyűjtjük. A fenn maradt papíralapanyagot osztályozzuk kategóriánként: 3.05, 2.06, 1.03, 1.11. Csak tiszta, homogén papír kerül bezúzásra, így értékesíthető újrahasznosításra.

Az iratmegsemmisítés során keletkező papírdarálék 3-as biztonsági fokozatú, olyan apró, hogy abból a megsemmisített dokumentumokat lehetetlen rekonstruálni. Így, magát a darálékot, azonos kategóriájú papírhulladékkal bálázzuk és értékesítjük a papírgyáraknak, akik a másodlagos alapanyagot újrapapír készítéséhez használják fel.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató