Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

papírhulladék felvásárlás, iratmegsemmisítés

A Poparec-Recycling Kft. jogelődje és tulajdonosai 21 éve a jelen vannak a közép-európai piacon.

Tevékenységünk: hasznosítható hulladékok felvásárlása, (Magyarországon, Romániában, Szlovákiában.)

Cégünk Magyarország egyik legnagyobb iratmegsemmisítő cége.

Cégünk a hulladékok  begyűjtése és hasznosítása révén, valamint következetes üzletpolitikája, és a környezetvédelem iránti elkötelezettsége eredményeként, fejlődési pályán van és minden évben nyereségesen működik.

Fő partnereink között ipari cégek, nyomdák, áruházak, közintézmények, pénzintézetek, rendészeti szervek, iskolák és óvodák szerepelnek, de lakossági begyűjtést is végzünk telephelyünkön.

Békéscsaba, Kétegyházi út 22. szám alatti telephelyünkön végezzük iratmegsemmisítéseink nagy részét. A központ egy 5200 m²-es betonozott, bekerített, bekamerázott telephelyünkön végezzük  tevékenységünket.

A cég megbízható járműparkkal rendelkezik, amelyen a Magyarországon és a környező országokban is végzünk hulladék szállítást és iratmegsemmisítést.

Beérkezéskor az árut elektronikus tengelysúlymérővel mérlegeljük, amit az ügyfél bármikor ellenőrizhet. Az állandó kontroll-lehetőség növeli a céggel szembeni bizalmat. A cégnél a papírhulladékot 10, a műanyaghulladékot 8 osztályba soroljuk. A társaság zárt rendszert üzemeltet, így tőlünk egyenesen a papírgyárba kerül az előkezelt hulladék. A jelenleg 30 főt foglalkoztató cég kiemelt figyelmet fordít a pontos fizetésre, és a megfelelő szintű hulladékgazdálkodásra.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató